Daca utilizati acest site site sunteti de acord sa va conformati si sa va obligati urmatorilor termeni si conditii de utilizare.

Utilizarea acestui website se supune urmatoarelor conditii de utilizare:

Conţinutul paginilor acestui website sunt informatii generale si este supus schimbarii fara preaviz. Nu putem oferi  nici o garantie cu privire la exactitate, oportunitate de performanta, completa sau adecvata a materialelor si informatiilor de pe acest site pentru scopuri private. Aceste materiale pot avea erori sau greseli, iar raspunderea pentru acestea nu este a noastra.

Utilizarea de catre dumneavoastra a materialelor sau informatiilor  de pe acest site se face in intregime pe riscul propriu, fara ca noi sa fim raspunzatori. Aceasta este responsabilitatea dumneavoastra de a va  asigura ca orice servicii, produse, sau informatii disponibile pe acest site satisfac cerintele dumneavoastra specifice.

Acest site contine materiale care sunt detinute sau licentiate de catre noi. Aceste materiale includ dar nu sunt limitate la design, layout, grafica si aspect. Tot ceea ce inseamna reproducere este interzis. Toate marcile reproduse pe site, care nu se afla in proprietatea sau sub licenta autorului, sunt recunoscute pe site-ul web.
Utilizarea neautorizata a site-ului poate duce la daune sau la infractiuni.

Site-ul poate contine  link-uri catre alte site-uri. Aceste legaturi sunt oferite pentru dumneavoastra de a furniza informatii suplimentare. Nu suntem responsabili pentru continutul site-urilor afiliate.

Versiunea acestor termeni si conditii se va schimba continuu, fara un anunt in prealabil si vor intra in vigoare din momentul afisarii pe site.