In comparatie cu incalzirea clasica, incalzitoarele cu infrarosu pot fi numite dispozitive de incalzire. In timp ce traditionalele incalzitoare, sufla aer pentru a incalzi zona si tot ceea ce se afla in interiorul acesteia, cele mai bune radiatoare cu infrarosu incalzesc direct zona.

Ce inseamna acest lucru?

Imaginativa-va incalzirea Pamantului de catre soare: razele soarelui trec prin aer, fara a arde asemenea focului; patrund in obiecte solide, iar aceste obiecte fac aerul mai cald. Aceste raze infrarosii sunt mult mai bune pentru oameni.

Tehnologiile incalzitoarelor traditionale sunt diferite fata de cele cu infarosu, iar benficiile sunt mult mai vizibile in cazul celor cu infrarosu. Cele mai bune radiatoare de calura prin infrarosu nu incalzesc doar zona, sunt de asemenea aplicabile si pentru pentru terapia prin caldura. Bazate pe lungime de unda, instalatiile de incalzire prin infrarosu determina un efect terapeutic.

De ce sunt atat de benefice?

Razele Infrarosii au rezonanta similara cu apa, si permit moleculelor de apa din organism si aer, ca energia radianta sa fie transformata in energie termica. Incalzitoarele traditionale sunt mai putin eficiente si nu au nici un efect asupra sanatatii dumneavoastra.

Acestea ard oxigenul si caldura este simtita numai atunci cand aerul este suficient de incalzit. Aceste incalzitoare traditionale sunt inferioare celor mai bune radiatoare cu infrarosu.

Instalatiile de incalzire prin infrarosu, incalzesc orice zona intr-o perioada scurta de timp.

Odata pornite aceste sisteme, caldura se simte. Incalzitoarele prin infrarosu consuma mult mai putina energie deoarece operatiunea lor este directa.

Nu ard aerul, astfel ca nu scad nivelul de umiditate.